Sunday, 11 March 2012

Apa pun tak boleh ):

Assalamualaikum :') Now , aku sakit hati gilaa dengan makk aku :3 Ya allah . Hmm , tadi mase kenduri , aku gaduhh dengan mak aku . Lawan cakappp :'/ yelaaaaa , Kakak aku yang salah why aku yang kenaaa maki pulak? Asyik aku jeaa yang kena marah?? What the hell !? Hmm.. Aku kekadang rasaa nak larii jauh dari family aku . Astaghfirullahalazim :') Aku stresss sangaddddddd :"D Hmm , mama apa yang mama buat tadi dekadd miemie . Miemie tak sukaaa !! I need you in my life :'(( Kenapa mama nak miemie maraa mama , melawan mama ? Miemie taknak jadik anak derhakaa please :( Hmm. Miemie mintaakk ampun mintak maaf if tinggikan suaraa tady :") sumpah Miemie taktahannnnnn . Kejap lagy aku try mintak ampun dekat mama aku . Aku taknakk jadii anak derhaka ! Picture kat atas tu lepas kenduri , apapun terjadi . Aku cubaa untuk senyum , so it called FAKE SMILE . Lepas nii , mama nak maraa maraa laaa , aku pekakkan telinga bcause aku tak sanggup lagy nak cakap kat mama and family aku yang aku STRESS SANGAT . doerangg bukan faham atau nak hamek peduli pasal aku punn :3 Langsung takkkkkkkk ! Hmm . K lol . :'(

ceritaa budak gilaa(!) keepintouch kayy (?)